reviews

Ik ben zo ontzettend dankbaar en blij dat ik de Koesters van Jacomijn gevonden heb. Geen overdreven ‘protserigheid’ maar pure eenvoud. Vanaf het eerste contact met Jacomijn voelde het goed. Haar passie en liefde voor het vak en de Koesters stralen ervan af. Mijn Koester past bij mij, hoort bij mij. Met mijn Koester is mijn vader altijd bij mij.
 Dank je wel lieve Jacomijn voor mijn mooie Koester.

Helga Leenstra

Ik ontdekte de ‘Koesters’ van Jacomijn tijdens een open dag en werd meteen gepakt door de eenvoud van de stenen en de prachtige bewerking en symboliek. Toen mijn twee zonen in december 21 en 18 jaar werden, twee bijzondere leeftijden, was de Koester voor mij het perfecte cadeau als afsluiting van en herinnering aan een bepaalde periode van hun leven. Ik heb een heel klein zilveren hartje in de steen gestopt.

Trees Zegers

‘De sieraden van Jacomijn hebben een magische werking op mij. Ik houd vooral van de wijze waarop Jacomijn met haar pure ambachtskunst natuurlijke materialen weet om te toveren poëtische kunstobjecten. Twee keer had ik het geluk een sieraad te mogen kiezen als verjaarscadeau. De creatie van mijn derde sieraad spande de kroon! Dit juweel werd met goed overleg ontworpen. Jacomijn heeft hierin melktandjes van mijn drie dochters verwerkt. Geweldig!

Agaath Schut

menu
KOESTER